Doe de bloem en maizena in een kommetje en meng er de knoflookpasta, het ijskoude water en eventueel wat zout door. Meng het snel door elkaar, het hoeft geen glad beslag te zijn. Verkruimel in een andere kom de cornflakes.
Snij de kipfilet in stukken en haal ze eerst door het beslag, daarna door de cornflakes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de kip ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Bereid ondertussen de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de groenten 5 min. op hoog vuur. Verkruimel halverwege de bouillontablet erboven en voeg de rest van de knofookpasta toe.
Schep de noedels erdoor en verwarm nog 1 min. Verdeel de noedels met groenten over de kommen. Snijd de bosuitjes in ringen. Verdeel de kip over de noedels en bestrooi met de bosui.